Ремонт шкіряних меблів в Києві на фабриці Меблі-Сервіс

Ремонт шкіряних меблів в Києві на фабриці Меблі-Сервіс

Існує ряд ситуацій, коли затягувати з ремонтом шкіряних меблів вже просто недоцільно. І наскільки б не були ваші шкіряні диван, стілець, або крісло якісними і спочатку дорогими, навіть вони з часом втрачають свій вигляд, а від тривалого використання виникають тріщини і в цілому предмети починають виглядати потертими. Але в будь-якому випадку, перше, що спадає на думку в такому випадку – купити нові меблі.

Однак косметичний ремонт буде більш доступний, як у фінансовому сенсі, так і в витраті сил і часу на весь процес оновлення. Тому найкращим рішенням буде замовити ремонт меблів, на оновлення яких піде декілька днів і вам не доведеться розлучатись з дорогою вам річчю.

Чому вам слід замовити ремонт меблів зі шкіри у нас?

Наші ціни в середньому на 10-15% нижчі ніж у конкурентів

Замовлення виконується протягом 1-3 робочих днів

У нас великий вибір якісних матеріалів

Ми укладаємо офіційний договір і надаємо гарантію

Скільки коштує ремонт шкіряних меблів на фабриці Меблі-Сервіс

Багато в чому ціна ремонту шкіряних меблів залежить від їх типу, облицювального матеріалу і ступеня пошкодженості (зносу) предмета. До кожного клієнта ми застосовуємо індивідуальний підхід і тому ціна ремонту навіть однотипних диванів, крісел, куточків, або стільців може відрізнятись як в більшу, так і в меншу сторону (адже до зняття оббивки важко оцінити внутрішній стан предмета). Пропонуємо вашій увазі прайс-лист на послуги з ремонту шкіряних меблів в Києві фабрики Меблі-Сервіс, який містить орієнтовні ціни перетяжки шкіряних диванів, крісел, стільців і кухонних куточків.

Послуга Ціна
Ремонт офісного шкіряного дивана от 2000 грн.
Ремонт розкладного шкіряного дивана от 2100 грн.
Ремонт шкіряного кутового дивана от 3000 грн.
Ремонт шкіряного крісла от 1500 грн.
Ремонт крісла-ліжка от 1800 грн.
Ремонт стільця тільки з шкіряним м'яким сидінням от 600 грн.
Ремонт стільця зі шкіряною м'якою спинкою і шкіряним сидінням от 1200 грн.
Ремонт кухонного куточка, оббитого шкірою от 1950 грн.

Якщо ж вас цікавить точна ціна ремонту конкретного дивана, крісла, або стільця, то дізнатись її простіше простого. Все що потрібно зробити – це сфотографувати виріб, що вимагає ремонту і надіслати фото на пошту, або Viber компанії «Меблі-Сервіс» з питанням про те скільки буде коштувати відремонтувати цей виріб. У відповіді ви отримаєте опис робіт, які потрібно провести для реставрації виробу, приблизний термін виконання замовлення і приблизну вартість ремонту.

Чому краще замовити перетяжку шкіряних меблів ніж купувати нові

Ремонт шкіряних меблів в КиєвіКрім втрати зовнішнього вигляду і появи потертостей з тріщинами, необхідністю для проведення ремонту шкіряних меблів є наявність дрібних дефектів в конструкції дивана, оскільки його каркас теж повинен виглядати відмінно, а не тільки його зовнішня оббивка. Така ж ситуація виникає при експлуатації й інших предметів: шкіряного крісла, шкіряного кухонного куточка, шкіряного офісного крісла, стільців з шкіряними сидіннями і спинками, а також інших шкіряних виробів.

Іноді буває необхідним провести заміну не тільки всього вище перерахованого, а й, наприклад, поролону, механізму розкладання дивана, або пружин. Дані послуги також входять до переліку видів ремонтних робіт і часто називаються перетяжка меблів, або оббивка меблів. Залежно від фірми, якій ви довірили ремонт, і від переліку замовлених послуг, ціна реставрації може істотно збільшитися. Тому замовлення краще оформляти у перевіреної організації, яка має в своєму розпорядженні і ресурси для якісного виконання замовлення, і надає всі необхідні документи для забезпечення дотримання гарантійного та післягарантійного обслуговування відремонтованих речей.

Величезною перевагою саме ремонту ваших меблів, а не заміни (покупки нових), є економія часу: замість тижнів пошуку підходящих меблів і їх доставки, на вибір нової оббивки і послуги майстрів піде значно менше часу. А бонусом буде те, що відповідальність за якість ремонту, майстри беруть на себе (в нашому випадку фабрика «Меблі-Сервіс»)

Основні етапи з яких складається реставрація шкіряних меблів у нас

Ремонт шкіряних меблів

  1. Перш ніж оформляти замовлення потрібно визначитись з обсягом необхідних робіт і їх вартістю. Тому майстер, після огляду виробу, обумовлює з клієнтом і ціну, і спектр необхідних робіт, і термін виконання замовлення.
  2. Якщо у клієнта виникають труднощі з вибором облицювального матеріалу для його предмета меблів, то фахівець нашої компанії допомагає у виборі, надаючи зразки шкіри і консультуючи в виборі її кольору, фактури та інших особливостей.
  3. Після обговорення всіх нюансів, між клієнтом і фабрикою меблів укладається договір на надання обумовлених послуг.
  4. Всі ремонтні роботи з шкіряними меблями проводяться в цехах фабрики. Тому на цьому етапі відбувається транспортування шкіряних меблів в цех. Доставка меблів здійснюється або нашою транспортною службою, або самим клієнтом, але як показує практика, клієнтові простіше доплатити невелику суму за транспортування, ніж займатися цим самому.
  5. В ательє, майстер виконує ремонтні роботи згідно укладеного договору (змінює оббивку, наповнення, зламані механізми, полірує дерев'яний каркас виробу, зміцнює каркас і т. д.)
  6. Завершальним етапом є доставка відремонтованого шкіряного виробу щасливому хазяїну.

Контакти

  • м. Київ, Троєщина, вул. Гійома Де Боплана 2 (колишня вул. БОЖЕНКО, територія меблевої фабрики "Вісмут")
  • +38(050)8665417
  • +38(096)9131945 (Viber, Telegram)
  • mebservicekiev@gmail.com

Маршрут

Їхати: від М. Почайна (Петрівка) №21, М. Оболонь №73, М. Лівобережна №580, М. Лук’янівська №598д. Індустріальний міст №150, до зупинки «Блок послуг»

Пішки: від вул. Бальзака, минаючи Свято-Троїцьку церкву, 200 м. по вул. Боженка

Зона обслуговування: Київ і область

Правий берег Дніпра (райони): Голосіївський, Святошинський, Солом'янський, Оболонський, Подільський, Печерський, Шевченківський.

Лівий берег Дніпра (райони): Дарницький, Дніпровський, Деснянський.

Область: Бориспіль, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишневе, Вишгород, Ірпінь, Обухів, Українка.

Доставка меблів здійснюється в будь-яку область України!

Швидкий
дзвінок