Крісло качалка для мами

Крісло качалка для мами і дитини - ми піклуємось про найдорожче

Кожна жінка, перебуваючи в стані приємного очікування народження, або вже пізнавши перші моменти радості материнства, звичайно ж, присвячує всі свої думки і турботи малюкові. Комфорт, затишок і здоровий розвиток дитини стають основними завданнями для годуючої жінки. І дуже часто мами думають про себе в останню чергу.

А даремно. Адже саме від фізичного та психологічного стану мами багато в чому залежить гармонійний розвиток малюка.

Безсонні ночі, коліки, багатогодинне заколисування дитини на руках, проблеми з годуванням - всі ці моменти негативно впливають на стан жінки і можуть привести до проблем зі здоров'ям як мами, так і дитини.

Крісло качалка для мами - ось ідеальне рішення.

Купити крісло-гойдалку для мами

Замовити по телефону

Крісло качалка для мами і дитини - реальна турбота про найближчих людей

Крісло качалка для мами і дитиниХто з нас з дитинства не пам'ятає образ умиротвореної бабусі, яка в'яже носочки внучатам, погойдуючись у кріслі гойдалці?

А згадаймо героїв англійської літератури, які обдумують свої грандіозні задуми під димлячу сигару і скрип крісла качалки?

Крісло качалка - це завжди благородство і символ благополуччя.

Крісло качалка для мами об'єднує функції:

  • коляски;
  • подушки для годування;
  • заколисуючого центру для малюка;
  • ліжка.

Заколисуючи дитину в кріслі гойдалці для годування, Ви не будете переживати, що можете заснути і придавити малюка. Ваша спина буде Вам вдячна - адже крісло качалка для годування для мам дозволяє рівномірно розподіляти навантаження на Ваш хребет. А періодична зміна рівня не дасть затекти Вашим ногам, адже вони з комфортом розташовуються на спеціальній підніжці.

Особливий комфорт від крісла качалки Ви відчуєте, коли дитина почне підростати і набирати у вазі. Вам не доведеться напружувати біцепси, намагаючись не тільки утримати свого здорованя, а й заколисуючи його.

У кріслі гойдалці для молодої мами годування і заколисування стане спокійним і умиротвореним, повним любові, ніжності і єднання.

Якщо ж Ви ще тільки перебуваєте в очікуванні народження дитини, крісло качалка для вагітних допоможе Вам знайти зручну позицію для читання, перегляду телевізора, рукоділля або просто відпочинку. А легкі рухи погойдування припадуть до душі мешканцеві Вашого пузика.

Крісло качалка для мами і малюка, придбане під час вагітності, однозначно знайде своє застосування і після народження дитини.

Як же вибрати своє крісло і де крісло гойдалку для мами купити?

Не потрібно довго серфить інтернет, читаючи відгуки і порівнюючи різні моделі.

Адже оптимальні крісла качалки для мами з дитиною - у нас, в інтернет-магазині фабрики меблів «Меблі-Сервіс»!

Крісло качалка для мамиВажливі критерії при виборі крісла качалки для мами:

  1. Зручність. Цей критерій є, мабуть, найважливішим при виборі крісла качалки для мами і малюка. Ширина і глибина сидіння повинні бути достатніми, щоб забезпечити комфортне сидіння з дитиною на руках. Спинка крісла качалки повинна забезпечувати анатомічний вигин для хребта.
  2. Якість матеріалів. Без сумнівів, всі матеріали, з яких виготовляються деталі крісла качалки для мами з дитиною, повинні бути сертифіковані і забезпечувати тривалу експлуатацію.
  3. Дизайн. У кріслі гойдалці мама з дитиною будуть проводити достатню кількість часу. Тому можливість вибору кольору і матеріалу оббивки, кольору каркаса будуть суттєвими перевагами при виборі крісла качалки.
  4. Ціна. Хтось може думати, що крісло качалка для мами - це дуже дорого. Сміємо Вас запевнити, при всій багатофункціональність крісла качалки для мами і малюка ціна на нього абсолютно доступна.
  5. Сервіс. Звичайно ж, терміни виготовлення, індивідуальний підхід до кожної матусі-клієнта, зручність здійснення покупки і доставка, післяпродажний сервіс - всі ці критерії теж роблять Ваш вибір на користь тієї чи іншої фабрики.

Інтернет-магазин фабрики меблів «Меблі-Сервіс» любить своїх клієнтів.

А до таких важливих клієнтам, як мами з дітками, ми ставимося з особливою увагою.

Крісла качалки для мами з дитиною від інтернет-магазину фабрики меблів «Меблі-Сервіс»

Спеціально під потреби такої специфічної аудиторії, як вагітна, або годуюча мама з малюком, ми розробили дві моделі крісел гойдалок:

  • «Шерлок»
  • «Затишок»

Порівняльні характеристики крісел гойдалок для мами з дитиною

Параметр «Шерлок» «Затишок»
Розмір (довжина х ширина х висота), см 106 х 64 х 110 106 х 64 х 110
Довжина лижі, см 106 106
Основний каркас МДФ МДФ
Внутрішня частина та перемички дерево дерево
Максимальне навантаження до 150 кг до 150 кг
Сидіння та спинка поролон високої якості поролон високої якості
Оббивка сидіння і спинки на вибір: гобелен, велюр, шеніл, жакард, рогожка або шкірозамінник на вибір: гобелен, велюр, шеніл, жакард, рогожка або шкірозамінник
Додатково смуга ПВХ на зворотному боці лиж, декоративний рант на спинці смуга ПВХ на зворотному боці лиж, м'які підлокітники
Колір основи крісла на вибір на вибір
Захист від подряпин, ударів, перепаду температури, вологи, перевертання від подряпин, ударів, перепаду температури, вологи, перевертання
Ціна від 5650,00 від 4750,00
  Купити крісло-качалку «Шерлок» Купити крісло-качалку «Затишок»

Більш доступна вартість крісла качалки для мам «Затишок» обумовлена ​​використанням більш економічних матеріалів для оббивки, відсутністю декоративних елементів і незначним зменшенням товщини бокових деталей.

Завдяки великому вибору кольору оббивки, матеріалу оббивки, та дизайну декоративних елементів, Ви завжди зможете створити своє унікальне крісло гойдалку для мами.

Середній термін виготовлення замовлення - 20-30 днів.

Доставляємо по території України.

А якщо не хочете чекати - можете вибрати ті варіанти, які є на складі. Детальну інформацію про наявність готових крісел Ви можете уточнити по телефону. При необхідності, можемо вислати Вам фотографії поштою або в месенджери.

Крісло качалка - це завжди затишок, комфорт і умиротворення.

Ми впевнені, що крісла качалки для мами і дитини від інтернет-магазину фабрики меблів «Меблі-Сервіс» стануть приємним супутником і незамінним помічником у Вашій благородній місії - турботі про малюка.

Контакти

  • м. Київ, Троєщина, вул. Гійома Де Боплана 2 (колишня вул. БОЖЕНКО, територія меблевої фабрики "Вісмут")
  • +38(050)8665417
  • +38(096)9131945 (Viber, Telegram)
  • mebservicekiev@gmail.com

Маршрут

Їхати: від М. Почайна (Петрівка) №21, М. Оболонь №73, М. Лівобережна №580, М. Лук’янівська №598д. Індустріальний міст №150, до зупинки «Блок послуг»

Пішки: від вул. Бальзака, минаючи Свято-Троїцьку церкву, 200 м. по вул. Боженка

Зона обслуговування: Київ і область

Правий берег Дніпра (райони): Голосіївський, Святошинський, Солом'янський, Оболонський, Подільський, Печерський, Шевченківський.

Лівий берег Дніпра (райони): Дарницький, Дніпровський, Деснянський.

Область: Бориспіль, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишневе, Вишгород, Ірпінь, Обухів, Українка.

Доставка меблів здійснюється в будь-яку область України!

Швидкий
дзвінок